2016-01-15 08:10:13• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - A konfliktus szinte elkerülhetetlen

Napi horoszkóp január 15-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Kos jegyében áll. Ez a bolygóállás balesetveszélyt jelezhet, úgyhogy legyen nagyon óvatos! Ma kissé feszült lehet, vigyázzon, nehogy hirtelen haragjában olyasmit vágjon a párja fejéhez, amit később megbánna!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Kos jegyében áll. Ez az ön számára nagyon kedvező, ma minden a terv szerint alakul. Legyen tekintettel másokra is, ha együtt tud működni a kollégáival, akkor ma komoly sikereket könyvelhet el a munkahelyén!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A konfliktus szinte elkerülhetetlen, különösen akkor, ha nem tartja tiszteletben mások érzéseit… Ha vitába keveredik, akkor igyekezzen megőrizni a hidegvérét, nehogy az óvatlan szavaival tovább rontson a helyzeten.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Most könnyedén keresztül viszi az akaratát, anélkül, hogy megbántana másokat. Lendületesen halad a munkával, a többiek valószínűleg nem is tudják tartani a tempót, amit diktál…

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Kos jegyében áll. Ön most magabiztos, határozott és energikus, ezért különösen alkalmas a mai nap a fontos megbeszélésekre, tárgyalásokra. A magánéletében is pontot tehet egy régóta húzódó vita végére.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Rengeteg energiával rendelkezik, és ezt most nagyon hasznos lenne fizikai tevékenységre fordítani. Ha régóta halogat valamilyen megterhelő házimunkát, ma kezdjen bele!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Csapatmunkára a mai nap nem igazán alkalmas, lehetőség szerint inkább egyedül végezze a feladatait. A közlekedésben legyen óvatos, a mai bolygóállás ugyanis balesetveszélyre utal.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A problémák tisztázását ne halogassa, öntsön azonnal tiszta vizet a pohárba! Őszintén mondja el a gondjait az érintetteknek, most ez a leginkább célravezető.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A párkapcsolatában adódhatnak gondok, főként abból, hogy ön ma képtelen a kompromisszumra. Azonnal dühbe gurul, ha nem az elképzelései szerint alakulnak a dolgok…

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ma feszült és ingerlékeny lehet, és azzal csak ront a helyzeten, ha magába fojtja a haragját. Ha teheti, menjen el sportolni, így le tudja vezetni a felesleges energiáit.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Kos jegyében áll. Konfliktusok, viták várhatóak a mai napon. Ön ma nagyon energikus, jó lenne, ha értelmes célokra fordítaná ezt az erőt, nem pedig felesleges veszekedésekre.

Halak: II. 19. - III. 20.
Ha képes pozitív célokra fordítani azt a rengeteg energiát, amivel ma rendelkezik, csodásan alakul a napja. Ha mégis konfliktusba keveredik, igyekezzen pontosan megfogalmazni a problémáit, nehogy félreértésekkel súlyosbítsa a helyzetet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: